Dan Vîlceanu, propus pentru excludere din PNL. Reacție: Ei vor pleca, eu mă voi întoarce

Biroul Executiv Național al PNL a votat propunerea filialei Gorj de excludere a fostului secretar general al partidului, deputatul de Gorj, Dan Vîlceanu. 


Pentru că Vîlceanu este membru al BEx, propunerea de excludere va trebui votată în Consiliul Național al PNL, unde se strâng peste o mie de liberali.

Vîlceanu a fost secretar general al partidului, președinte al filialei Gorj, ministru al finanțelor și ministru la Fonduri Europene în Guvernul Florin Cîțu. 

Decizia a venit după ce Dan Vîlceanu a votat la vedere în Parlament, împotriva învestirii Executivului condus de Marcel Ciolacu.

”Ultima decizie a fost aceea de a da curs unei solicitări a filialei Gorj în ceea ce priveşte exprimarea solicitării de excludere din partid a deputatului Dan Vîlceanu”, a anunţat preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL.
  
Potrivit unor surse, decizia de excludere din partid a lui Vîlceanu s-a luat cu 25 de voturi pentru şi 8 împotrivă. 

Contactat telefonic, Vîlceanu a declarat că nu este încă exclus, ci este o propunere. El a mai spus că cei care vor pleca sunt Nicolae Ciucă-președinte PNL și Lucian Bode- secretarul general al PNL: ”E o propunere, ne este încă o excludere, dar mă așteptam să înceapă să facă pași spre procedura de excludere pentru ca au început tot mai mulți colegi să vorbească despre situația critică în care se află PNL și frica lui Ciucă și Bode e tot mai mare. Cel mai târziu după alegerile europarlamentare, când dezastrul în care au adus partidul va fi clar, ei vor pleca și eu mă voi întoarce”.

Vizualizări: 4,651

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: