Ministerul Energiei: Au fost finalizate interviurile pentru Consiliul de Supraveghere al CEO

Ministerul Energiei finalizează, curând, selecția membrilor Consiliului de Supraveghere (CS) al Complexului Energetic Oltenia.


Acționarii societății au aprobat acum mai mult timp declanșarea procedurii de selecție a membrilor Consiliului de Supraveghere conform prevederilor legale O.U.G. nr. 109/2011, aprobată cu modificări prin Legea nr. 111/2016.

La momentul actual, interviurile cu persoanele candidate înscrise în lista scurtă au fost finalizate. 

”La data prezentei, interviurile cu persoanele candidate înscrise în Lista scurtă sunt finalizate, urmând ca în cel mai scurt timp să fie convocată Adunarea Generală a Acționarilor Societății Complexul Energetic Oltenia S.A. pentru numirea membrilor Consiliului de Supraveghere în conformitate cu prevederile O.U.G. nr 109/2011”, a transmis Ministerul Energiei într-un răspuns solicitat de Pandurul.

 
Recrutarea membrilor Consiliului de Supraveghere a început anul trecut, dar abia acum este gata lista scurtă.

Conform unor informații furnizate de surse din companie, pe lista scurtă erau Luminița Popescu, Șerban Predescu, Mădălin Eftenoiu, Alexandru Marcoci, Adrian Marinescu, Vladimir Tanasiev și Andrei Maioreanu. Candidase și Adrian Dăianu, directorul Edilitara Public, dar și-a retras candidatura.


Și-au mai depus dosarele de candidatură și Marius Dumitrașcu, fost secretar de stat la Energie, și Alin Cărăgui, manager Decathlon. Între timp a fost și o schimbare la nivelul Ministerului Energiei și este posibil să apară surprize pe lista membrilor CS. 

Vizualizări: 2,820

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: