Mandatele a trei membri din Directoratul CEO expiră

Complexul Energetic Oltenia are o problemă de personal nu numai în producție, ci și în partea de management. Până la finalul luni expiră și mandatul președintelui Dan Iulius Plaveti.


De la începutul anului, compania este într-o continuă schimbare a directorilor. După schimbarea vechii conduceri, în urma accidentului de la Jilț, la cârma societății a venit Dan Iulius Plaveti. Ulterior au fost numiți Ion Bălășoiu și Cosmin Trufelea, iar ultimul venit este Constantin Popescu. Le expiră mandatele pe 19 iulie, respectiv 23 iulie, iar lui Popescu pe 15 septembrie. 


Plaveti a fost inexistent public. El a apărut într-o știre doar pentru că a răspuns la telefon, din greșeală. A mai participat la ședința pe legea 197, dar care nu a fost cu presă. Inclusiv Pandurul a solicitat un interviu, pentru a explica planul său în companie. Niciun răspuns.

Nu este clar nici ce decizii manageriale au fost luate, traversând totuși și o perioadă tulbure din cauza pensionării anticipate a salariaților. CEO s-a ocupat în ultimele luni cu eliberarea de adeverințe pentru angajați. 

Nu se știe astăzi stadiul societăților create și nici ce se întâmplă cu finanțarea din Fondul de Modernizare. A clarificat însă cum stau lucrurile cu planul de restructurare și termenele de închidere a activităților. 

Zilele trecute, liderul liberalilor, Ion Iordache, vorbea despre o evaluare a conducerii companiei, unde inclusiv PNL are doi oameni- Popescu și Trufelea.

Rămâne de văzut ce decizie va lua ministrul Sebastian Burduja cu privire la Directoratul CEO. Totodată, este așteptată comunicarea publică a listei membrilor Consiliului de Supraveghere din companie, procedura de recrutare fiind finalizată.

Galerie foto


Vizualizări: 1,971

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: