S-a stabilit stadionul pe care se joacă Supercupa Gorjului!

Ultimul, dar și cel mai important trofeu oferit de AJF Gorj echipelor din județ este Supercupa Gorjului. În acest meci se vor duela campioana Gorjului, CSO Turceni, și câștigătoarea fazei județene a cupei, Vulturii Fărcășești. 

În competiția finală pentru Supercupa Gorjului au ajuns cele mai în formă echipe din județ, CSO Turceni, campioană județeană în 2023 dar și promovată în Liga 3, precum și câștigătoarea Cupei României Gorj, Vulturii Fărcășești, care a reprezentat județul la faza regională a competiției.

AJF Gorj a decis ca meciul din Supercupă să se joace pe Stadionul Tineretului din Rovinari, acesta fiind programat pentru săptămâna viitoare. 

„Supercupa Gorjului programată la Rovinari! Sezonul fotbalistic 2023- 2024, la nivelul județului nostru va fi deschis de Supercupa Gorjului, care se va desfășura la Rovinari, sâmbătă, 19 august, cu începere de la ora 17:30. În acest meci de debut al competițiilor județene, se vor întâlni campioana Ligii a 4-a, CSO Turceni și câștigătoarea cupei, CS Vulturii Fărcășești”, este anunțul oficial al AJF Gorj.

Stadionul din Rovinari a fost în ultima perioadă casa celor de la Fărcășești care s-au pregătit acolo pentru Cupa României. 

Cel mai probabil prețul de închiriere, mult prea mare pentru echipele de județ, a făcut ca acest meci din Supercupa Gorjului să nu se joace la Târgu Jiu, știut fiind că acesta se închiriază cu 10 000 de lei meci. Totuși, pentru un joc atât de important ar fi trebuit căutate soluții, precum o colaborare a AJF Gorj cu Primăria Târgu Jiu care să permită organizarea jocului pe Stadionul Municipal. Cel puțin pentru sutele de suporteri ai celor două echipe care aveau ocazia să vadă un meci în condiții ceva mai bune, dar și pentru suporterii de fotbal din Târgu Jiu care puteau vedea un meci destul de interesant între două echipe din Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 1,120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: