FCSB ar putea fi  gazdă pe stadionul „Ion Oblemenco”!

FCSB este nevoită să găsească soluții pentru stadionul pe care va juca la începutul lunii septembrie. Echipa lui Gigi Becali ar putea pleca din București pentru meciul pe care roș-albaștri urmează să îl joace cu Universitatea Craiova în weekend-ul 2-3 septembrie. 

Formația roș-albastră ar putea să fie „gazdă” chiar pe stadionul rivalei, pe „Ion Oblemenco.

FCSB va juca împotriva lui Nordsjaelland în Ghencea, în turul trei preliminar din Conference League, însă formația roș-albastră ar putea să fie nevoită să își găsească un stadion în afara Bucureștiului pentru meciul cu Universitatea Craiova. 

Oficialii lui FCSB și-ar fi dorit ca meciul cu Universitatea Craiova să aibă loc în Ghencea, însă pe 2 septembrie echipa de rugby va avea meci „acasă” cu CSM Constanța. În acest caz, Meme Stoica se gândește ca să joace meciul la Craiova, pe „Ion Oblemenco”, însă gruparea roș-albastră să fie gazdă.

Meme Stoica a pus  și o condiție dacă meciul FCSB – Universitatea Craiova va avea loc pe „Ion Oblemenco”. Președintele Consiliului de Administrație al vicecampioanei României ar dori ca biletele să fie împărțite în mod egal pentru această partidă.

„Aș fi de acord să jucăm la Craiova, dacă nu se poate juca nici în Ghencea, nici pe Arena Națională. Să putem avea măcar jumătate-jumătate. Fotbalul este, în primul rând, pentru spectatori. Bine, și pentru telespectatori, dar nici ei nu suportă să vadă un meci așa cum era în pandemie”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Arena Națională nu va fi disponibilă în weekend-ul 2-3 septembrie pentru ca FCSB să joace acolo, deoarece în acea perioadă  are loc „East European Comic Con”.

Vizualizări: 1,000

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: