Gilortul Cărbunești și CSO Turceni, repartizate în seria a 7-a. Satelitul ACS Viitorul 2 a dispărut din serie!

La fel ca și sezonul trecut, FRF a repartizat echipele din Gorj care activează în Liga 3, în seria a 7-a a campionatului. Gilortul Cărbunești și CSO Știința Turceni vor evolua alături de echipele din Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara, Mehedinți și Dolj.

Mai activă, sau cel puțin vizibilă în online, față de recent promovata CSO Știința Turceni, Gilortul Târgu Cărbunești și-a anunțat miercuri fanii asupra componenței seriilor din Liga 3 și a faptului că a fost repartizată în seria 7. „Ca și în anii precedenți, Gilortul a fost repartizată tot în seria 7. Colegele de serie sunt din județele Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara, Mehedinți, Gorj și Dolj”, au anunțat prompt cei de la Cărbunești publicând componența tuturor seriilor celui de-al treilea eșalon. 

În componența seriei a 7-a se vor regăsi echipele: CSC Ghiroda și Giarmata Vii, Phoenix Buziaș, Voința Lupac, Viitorul Șimian, Universitatea Craiova 2, ACSO Filiași, CSO Turceni, Gilortul Târgu Cărbuneşti, Jiul Petroșani și CSM Deva, dar nu și satelitul celor de la ACS Viitorul. 

Deocamdată nu s-a anunțat unde a dispărut  ACS Viitorul 2, care se salvase de la retrogradare în această serie, pentru că pe final de sezon trecut, mai mulți jucători de la prima echipă au fost trimiși să mai joace câteva etape la satelitul din Liga 3.. Asta în timp ce o parte dintre jucători plecaseră în vacanță după ultimul meci din Liga 2. Acesta a fost, pentru o parte dintre jucătorii plecați, motivul pentru care au reziliat contractele cu echipa care joacă la Târgu Jiu.

Galerie foto


Vizualizări: 948

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: