S-au reunit să se pregătească de Liga 3 și joacă direct în Liga 2!

Progresul Spartac a sărbătorit luni seară revenirea în Liga 2 după ce se reuniseră să pregătească de Liga 3.  Sărbătoarea a început după antrenament, imediat după ce s-a anunțat că Progresul o va înlocui pe FC Brașov în Liga 2.

Progresul Spartac va juca în Liga 2 în ciuda retrogradării sportive din sezonul trecut, pentru că FC Brașov nu a primit certificarea. Din acest motiv, luni seara a fost sărbătoare la stadionul clubului antrenat de Andrei Erimia, unde s-au adunat stafful tehnic și jucătorii.

Progresul Spartac a lansat artificii după anunțul oficial că va continua în Liga 2 și pentru stagiunea abia începută, din prima etapă mai fiind de disputat două meciuri.

Progresul Spartac și-a schimbat planurile pe ultima sută de metri, când nimeni nu mai spera, dar trebuie să se decidă repede cum va aborda Liga 2, pentru că sezonul trecut nu a reușit decât să bifeze barajul de menținere-retrogradare contra Metaloglobus, pe care l-a pierdut.

”Aseara, dupa aflarea mult-asteptatei vesti privind verdictul TAS, fotbalistii si staff-ul progresist s-au adunat la stadion in Intrarea Vrabiei. Entuziasmul tuturor privind un nou sezon in Liga 2, obtinut in ceasul al … treisprezecelea, a fost punctat chiar cu focuri de artificii! Sentimentul general a fost ca aceasta oportunitate aparuta cand nimeni nu mai spera trebuie si poate fi valorificata la maxim de tinerii nostri fotbalisti, acum cu un an de experienta in plus in spate.

De azi, insa, mobilizarea este totala, pentru ca in doar patru zile intram pe teren in primul meci oficial al sezonului. Va asteptam alaturi de noi sa ne sustineti cu acelasi entuziasm pe care l-am vazut la meciul decisiv (sau, ma rog, aproape …) cu Metaloglobus. Progresul, tot inainte!”, au anunțat oficial cei de la Progresul.

Progresul Spartac a terminat pe locul 5 în Grupa B a play-out-ului de Liga 2 în sezonul trecut, cu 29 de puncte, cu 11 puncte peste locul 6, Unirea Constanța. A fost la trei puncte de salvarea directă de la retrogradare, de locul 4, poziție pe care a încheiat ACS Viitorul Târgu Jiu, și doar un meci câștigat de Progresul ar fi dus la schimbul de locuri între cele două echipe.

Vizualizări: 3,431

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: