Steaua, nevoită să își caute alt stadion după ce a pierdut la TAS!

Steaua a pierdut și la TAS în procesul cu FRF care a dispus ca echipa să joace pe un alt stadion decât Ghencea timp de patru etape. Până acum, de la dispunerea sancțiunii, Steaua a jucat la Mioveni dar acum este nevoită să caute alt stadion pentru că acolo va juca și FC Argeș. 

Clubul Steaua începuse deja să comercializeze bilete pentru primul joc pe care echipa îl va disputa acasă. În runda a 2-a, Steaua joacă tot marți, 15 august, de la ora 18:00, cu Metaloglobus Bucureșt. Pentru acest joc, Steaua a anunțat deja începerea vânzării de bilete dar acum este nevoită să caute alt stadion pe care să joace pentru că nu va putea reveni în Ghencea. 

FRF a anunțat luni că Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a respins clubului ”militar” apelul împotriva deciziei federației de a o sancționa cu 83.750 lei și de a-i interzice organizarea jocurilor pe propriul stadion pentru patru meciuri. Decizia FRF venea după incidentele petrecute la derby-ul Dinamo – Steaua din sezonul regulat al campionatului trecut, joc desfășurat pe Arena Națională.

Steaua a făcut apel la TAS și inițial a primit un verdict de suspendare a deciziei FRF până la o decizie finală. Suspendarea vedea într-un moment în care Steaua își disputase deja trei jocuri de acasă pe un alt stadion decât cel propriu, la Mioveni.

La acel moment în care obținea din partea TAS suspendarea sancțiunii primită din partea FRF până la o decizie finală, Steaua disputase deja două jocuri de acasă la Mioveni și l-a desfășurat și pe al treilea, ulterior, urmând să revină în Ghencea.

Steaua a organizat la Mioveni, în contul acelei suspendări dictate de FRF, meciurile cu Chindia Târgoviște (scor 1-2), în Cupa României, Politehnica Timișoara (scor 3-1), în etapa a 9-a a Ligii 2, și Unirea Constanța (scor 5-0), restanță din etapa a 7-a. Apoi, la partida de acasă cu SC Oțelul (scor 1-0) se întorcea pe stadionul Steaua.

Acum, în urma deciziei finale de la TAS, Steaua este bună de plată a acelei amenți de 83.750 lei și trebuie să mai joace încă un meci de acasă pe un alt stadion departe de București! 

Având în vedere că la Mioveni joacă acum două echipe din Liga 2, CS Mioveni și Campionii FC Argeș, care au meci direct chiar în data de 15 august, de la ora 21, Steaua nu are cum să joace la Mioveni partida cu Metaloglobus, o soluție fiind stadionul de la  Giurgiu!

Vizualizări: 2,585

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: