Ponta consideră că stadionul „a fost sechestrat de un bugetar”! 

Cunoscut ca înfocat suporter al celor de la FCSB, Victor Ponta nu a lipsit de la primul meci al echipei lui Gigi Becali de pe noul stadion din Ghencea. Acesta nu a avut deloc cuvinte plăcute la adresa celor care au interzis sau îngreunat ulterior prezența echipei pe noua arenă. 

FCSB a jucat din nou în Ghencea, iar Victor Ponta a fost prezent pe stadion la victoria obţinută de vicecampioana României, scor 1-0, în faţa CFR-ului, meci despre care a scris după aceea pe pagina personală. 

"După mai mulți ani am revenit pe Arena Steaua din Ghencea  pentru meciul FCSB - CFR Cluj . Sunt “stelist” de peste 40 de ani,  am fost de nenumărate ori la meciuri istorice sau obișnuite.

Stadionul este construit din bani publici (400 milioane de ron) si trebuie sa fie deschis suporterilor care plătesc bilet și vin să își încurajeze echipa (pentru că azi toate locurile au fost ocupate - aproape 30.000)! Toți cei prezenți azi acolo am strigat “Forța Steaua” și toți am fi fericiți sa vedem o singură echipă, unită și puternică (nu două care se sfâșie între ele din ambiții stupide, orgolii, prostie sau ticăloșie)!

Stadionul a fost “sechestrat” pana azi de un bugetar îmbrăcat (din păcate) în uniformă de militar care plângea pe la showuri televizate! Haideți să avem din nou sport în România - să lăsăm suporterii să își susțină echipele - să convingem tinerii să vina la stadion sau în sălile de sport!" , a scris Victor Ponta pe pagina personală de Facebook.

FCSB a învins-o, duminică seara, pe teren propriu, scor 1-0, pe CFR Cluj, într-un meci din etapa a patra a Ligii 1.  Vicecampioana României a ajuns la patru victorii consecutive și este lider în clasament, cu 12 puncte. CFR Cluj ocupă poziţia a patra, cu 7 puncte.

Vizualizări: 2,270

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: