Aur și argint, la individual, și bronz, pe echipe, la Campionatul Național de Alergare Montană

Finalul de săptămână a adus trei medalii pentru atletismul gorjean. Atletele din Gorj au fost la înălțime la Campionatul Național de Alergare Montană unde au luat medalii de aur, argint și bronz.

Competiția s-a desfășurat la Făgăraș, acolo unde  Alina Eremia, Andreea Chivoiu și Mihaela Cepoi, sportive cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, au obținut o medalie de aur și una de argint, la individual, în proba de 36 de Km, și medalia de bronz, în întrecerea pe echipe, tot pe distanța de 36 de Km. 

„Campionatul Național de Alergare Montană, desfășurat pe un traseu de senzație, care a atins vârfuri de până la 2.300 m altitudine, pe o distanță de 36 km, a fost o adevărată provocare pentru atleți aliniați la startul competiției. La feminin, echipajul gorjean, format din cele trei atlete, Alina Eremia, Andreea Chivoiu și Mihaela Cepoi, pregătite de antrenorii Ion Bură și Ionuț Dragoș Bură, au reușit să urce pe podium. Gorjencele au alergat foarte bine și au reușit să câștige medalia de bronz pe echipe”, a informat csmtargujiu.ro.

Cel mai bun timp individual în cursa pe echipe l-a avut Alina Eremia, pregătită la CSM Târgu Jiu de antrenorul emerit Ion Bură. Pentru Alina Eremia, care a contribuit decisiv la clasarea pe podium a echipajului gorjean, cursa de la Făgăraș a fost o bună oportunitate de pregătire în vederea Campionatului Național de Maraton, acolo unde are ca obiectiv să alerge cursa în 2h și 45m. ”A fost o cursă foarte grea și dificilă, dar pentru mine a fost și un foarte bun antrenament pentru următoarele concursuri de maraton. Mă bucur că la acest concurs am reușit să ajut echipa să termine pe locul III. Acum urmează să mă pregătesc pentru Campionatele Naționale de Maraton, la care am ca obiectiv o performanță de 2h 45m”, a declarat Alina Eremia, după acest concurs.

Mihaela Cepoi, cooptată de curând în cadrul secției de atletism de la CSM Târgu Jiu, dar și cu legitimare la CS Pandurii, a reușit să câștige aurul în cursa de 36 de Km. Pe podium a urcat și Andreea Chivoiu, care și-a adjudecat medalia de argint. 

Galerie foto



Vizualizări: 908

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: