Universitatea Craiova face transferul mult așteptat! 

Universitatea Craiova s-a înţeles şi este aproape de a semna cu mijocaşul sloven Jasmin Kurtic, a anunțat Pro Sport. Acesta vine în Bănie din postură de jucător liber de contract, urmând să evolueze în alb-albastru în următorii doi ani.

Reghecampf așteaptă ca promisiunea patronului de a-i aduce încă doi jucători să fie onorată. „ Trebuie să ne pregătim, probabil veți mai vedea unul-doi jucători care vor veni pe parcurs. Vom vedea unde suntem la iarna, dar atât eu, cât și Rotaru ne dorim ca acest an sa fie unul de succes pentru Craiova. Încercam să mai aducem unul, maxim doi jucători. Va trebui să aduci jucători care să le pună probleme celor pe care îi avem”, spunea după numirea sa Laurenţiu Reghecampf.

Mijlocașul achiziţionat de Universitatea Craiova are 289 de partide în Seria A la formații precum Fiorentina, Palermo, Parma, Torino, Atalanta și SPAL. Are şi 83 de prezenţe în naţionala Sloveniei.

Conform aceleiași surse, Kurtic ar încasa 400.000 de euro pe un an de contract la Universitatea Craiova. Kurtic a fost coleg cu Alexandru Mitriţă la PAOK şi cu Dennis Man şi Valenti Mihăilă la Parma.

Alexandru Mitriţă este cel care i l-a recomandat lui Mihai Rotaru pe slovenul Jasmin Kurtic, cel care a devenit liber de contract, după despărţirea de Parma. „Ia-l, dacă poţi, fiindcă e meseriaş!” i-ar fi spus Mitriţă lui Mihai Rotaru. Alexandru Mitriţă a evoluat alături de Kurtic sub comanda lui Răzvan Lucescu, la PAOK Salonic, acum două sezoane.

Jasmin Kurtic e cotat la un milion de euro, potrivit transfermarkt.com.

Vizualizări: 1,359

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: