Reghecampf, după o victorie chinuită: „Să ne batem la titlu am nevoie de bărbați!”

Universitatea Craiova a învins, la limită, FC Hermannstadt, scor  1-0, în etapa a patra a Ligii 1. Laurențiu Reghecampf a reușit astfel prima victorie de la revenirea în Bănie dar nu a fost mulțumit de jocul echipei.

Meciul dintre Universitatea Craiova și FC Hermannstadt s-a jucat vineri seară, în cadrul etapei a patra din Superliga, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie. Unicul gol al partidei a venit în minutul 16, din penalty. Andrei Ivan a fost cel care a executat și a transformat lovitura de la 11 metri. 

Sibienii au avut și eu un gol anulat în minutul 81, când Bărbuț a înscris în poarta oltenilor, însă dintr-o poziție neregulamentară.

După această partidă, Laurențiu Reghecampf s-a declarat mulțumit de revenirea lui Ștefan Baiaram, jucător care a trecut printr-o intervenție chirurgicală, dar a transmis un mesaj ferm.

„Cred că am început bine, am marcat, am avut câteva ocazii foarte mari, puteam să ne desprindem. Am întâlnit o echipă pe care o știam, știam că sunt foarte periculoși pe contraatac. Le-am spus băieților să închidă jocul cât mai repede, să încerce să aibă un avantaj ca să fie relaxați pe final, lucru care nu s-a întâmplat.

(n.r. despre Mitriță) Dacă analizăm ceea ce s-a întâmplat până acum, clar a fost jucătorul cel mai în formă, care a făcut diferența. Are o tehnică foarte bună, explozie, știe jocul, știe când să facă aceste lucruri. Alex este în formă, face foarte bine în anumite momente, mai trebuie să lucrăm în momentele în care ne apărăm. Suferim în anumite momente pe faza de apărare.

(n.r. despre Baiaram) Bine, chiar foarte bine. Reacția lui a fost una foarte bună, având în vedere că nu a făcut foarte multe antrenamente cu noi. Îl cunosc foarte bine, știu ce poate să facă. Mă aștept la mai mult de la el, de la Markovic, Cîmpanu, Crețu, Screciu.

(n.r. despre câștigarea titlului) Eu am mai spus chestia asta de foarte multe ori. Una e să vrei, alta e să poți. Trebuie să facem foarte multe lucruri, începând de la primul până la ultimul om angajat în acest club. Jucătorii trebuie să iasă din zona lor de confort. Datoria mea este să îi trezesc și să îi pun la muncă. Vom încerca să aducem câțiva jucători pe posturile pe care avem nevoie. Vreau mult mai multă concurență, 24-25 de jucători. Și vreau bărbați! Dacă vrem să ne batem la titlu, vreau bărbați.

(n.r. despre cele 8 puncte obținute până acum) Nu e bine, clar nu e bine dacă vorbim că Universitatea Craiova vrea să se bată la titlu”, a spus Laurențiu Reghecampf, la flash-interviul de după meci.

Vizualizări: 355

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: