FC Argeș s-a încurcat în meciul de la Târgu Jiu 

FC Argeș pornea ca favorită în meciul programat la Târgu Jiu, cu ACS Viitorul, fota prim divizionară reușind doar un rezultat de egalitate. Scorul partidei disputat cu stadionul gol la Târgu Jiu a fost egal, 0-0.

FC Argeș a debutat cu un egal la Târgu Jiu,  în prima etapă a noului sezon al Ligii 2, ediția 2023-2024.  Fosta formație de Liga 1 a avut probleme la începutul luptei pentru revenirea în prima ligă, arătând că numeroasele transferuri perfectate încă nu s-au omogenizat. 

Cele două formații s-au anulat reciproc, au avut fiecare câteva situații de a înscrie, însă portarii Robert Geantă și Cătălin Straton au fost de neînvins de această dată. 

Meciul a fost la un pas să se dispute la Severin, acolo unde echipa care își dispută meciurile pe terenul de la Târgu Jiu ar fi solicitat să joace în acest sezon, dar, conform unor surse din județul vecin, oficialii Primăriei din Severin ar fi refuzat să mai permită încă unei echipe să joace acolo, fiind de acord doar cu meciurile amicale ale ACS Viitorul nu și cu cele oficiale. 

În etapa a 2-a, ACS Viitorul va juca în deplasare la Unirea Slobozia, sâmbătă, de la ora 11:00. Ialomițenii au început cu dreptul noul sezon, câștigând cu 1-0 în deplasare la nou-promovata CSM Reșița.

Vizualizări: 252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: