Victorie pentru Gilortul Cărbunești în primul amical pe teren propriu

 Gilortul Cărbunești a scăpat de grija cupei și continuă acum pregătirea pentru noul sezon. Gorjenii au programat în weekend încă un amical, cu colega de serie CSO Turceni, recent promovată în Liga 3. 

Scorul a fost favorabil celor din Cărbunești, deja mai avansați cu pregătirea, și cu un meci oficial jucat. Aceștia s-au impus cu 4-0, după ce la pauză conduceau deja cu 2-0. Golurile au fost marcate de Alexandru Avramescu (21’), Bogdan Dănăricu (45’+2, 55’) și Andrei Meliță (63’).

„La prima apariție pe teren propriu din acest sezon, Gilortul s-a impus la scor în fața formației CSO Turceni. Băieții lui Mario Găman au înscris câte două goluri în fiecare repriză. Mai întâi, Alexandru Avrămescu l-a surprins pe portarul oaspeților cu o execuție din lovitură liberă de la circa 28 m, apoi, Bogdan Dănăricu a stabilit scorul pauzei cu un șut la vinclu, în minutele de prelungiri. Tabela a fost mișcată după pauză tot de Bogdan Dănăricu, care l-a învins pe portarul Turceniului din lovitură liberă. După o contră rapidă, mingea a ajuns pe dreapta la Țambu, acesta a centrat perfect în fața porții și Andrei Meliță a pus latul din 6 metri stabilind scorul final”, au informat prompt cei de la Cărbunești în cronica de meci, CSO Știința Tuceni fiind încă deficitară la capitolul comunicare cu suporterii. Cei de la Turceni nu au anunțat nimic despre reunire sau programul de pregătire pe pagina oficială pe care au scris ultima dat după promovare.

Cei de la Gilortul au mai informat că, din motive medicale, nu au putut evolua Bogdan Oprișa și Dragoș Săulescu. 

Începând de luni, elevii lui Mario Găman se vor întoarce la antrenamente, iar săptămâna se va încheia cu un nou meci de pregătire împotriva vâlcenilor de la Cozia Călimănești.

Vizualizări: 583

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: