Suporter interzis, depistat pe Stadion

Atmosfera de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal din Liga a II-a, găzduit de Stadionul Constantina Diță din Târgu-Jiu, pe data de 5 august, a fost pusă la încercare când un incident neașteptat a avut loc în timpul meciului dintre ACS Viitorul Pandurii Tg-Jiu și FC Argeș Pitești. Un suporter al echipei oaspete a fost depistat în interiorul arenei sportive, în ciuda faptului că avea dreptul de acces interzis.

În galeria echipei oaspete, printre fani, a fost identificat un suporter din municipiul Pitești, județul Argeș, care era sub incidența unei sancțiuni contravenționale de interzicere a accesului la competițiile sportive de fotbal.

Conform prevederilor legale, jandarmii au întocmit actele de constatare pentru infracțiunea prevăzută de art. 31 din Legea nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive. Această lege stipulează că o persoană căreia i s-a interzis accesul la anumite competiții sau jocuri sportive nu are dreptul să se afle în arena sportivă în timpul desfășurării unei competiții sau joc sportiv la care i s-a aplicat interdicția.


 
 

Vizualizări: 920

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: