Încă un turneu de meciuri amicale pentru handbalistele de la CSM Târgu Jiu

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu se pregătesc pentru un nou turneu amical. La mijlocul acestei săptămâni, pe 10 și 11 august, echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va participa la ”Cupa Craiovei”. 

După cele trei dueluri din cadrul Memorialului ”Mircea Pașek” de la Târgu Jiu, seria de meciuri de verificare continuă pentru gruparea gorjeană cu alte două partide tari, anunță csmtargujiu.ro. 

În Bănie, la ”Cupa Craiovei”, elevele lui Liviu Andrieș se vor duela cu echipa gazdă, SCM U Craiova, care în ultima vreme a devenit un partener tradițional de întrecere, fie că este vorba de meciuri amicale sau oficiale. Cel mai recent meci între cele două echipe s-a disputat pe 29 iulie, la Târgu Jiu, terminat la egalitate, scor 25-25. A fost primul meci de pregătire din această vară pentru echipa pregătită de Liviu Andrieş. 

Vineri, în cel de-al doilea meci din cadrul ”Cupa Craiovei”, gruparea gorjeană va da peste Gloria Buzău, una din forțele handbalului românesc, echipă care a terminat sezonul trecut pe locul 5 în Liga Florilor. Liviu Andrieș nu se poate baza la acest turneu pe serviciile extremei Simone Bohme, care are ceva probleme medicale și are nevoie de o săptămână de pauză. 

Programul complet CUPA CRAIOVEI:

10 august, ora 18:00 SCM Universitatea Craiova – CSM Târgu Jiu

11 august, ora 18:00 CSM Târgu Jiu – Gloria Buzău

12 august, ora 11:30 SCM Universitatea Craiova – Gloria Buzău.

MECIURI AMICALE CSM TÂRGU JIU

În perioada 18-19 august va urma o dublă de pregătire cu CSM Deva, la Târgu Jiu. 

Vizualizări: 281

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: