Încă un club de fotbal anunță selecții la Târgu Jiu!

Cluburile de fotbal juniori din Târgu Jiu organizează permanent selecții pentru copii. Este și cazul celor de la Junior Târgu Jiu care au anunțat că selecția pentru grupele de copii continuă, de pregătirea micuților ocupându-se două foste glorii de la Pandurii, Adi Popescu și Florin Popete.

Tot mai mulți copii se îndreaptă către fotbal iar cluburile care atrag micuții către acest sport sunt tot mai numeroase în Târgu Jiu. Baza sportivă lăsată moștenire de Pandurii, respectiv terenul sintetic administrat acum de Primăria Târgu Jiu, le permite copiilor să efectueze antrenamente chiar și în nocturnă, tot pentru antrenamente având la dispoziție și un teren de iarbă naturală. 

Unul dintre cele mai tinere cluburi de acest gen, Junior Târgu Jiu, îi atrage pe micuți  cu un moto interesant: „Un concept nou de inițiere si formare al copiilor. Profesionalism și devotament”.

Iar pentru a pregăti micii fotbaliști la club sunt și antrenori de valoare care au avut multe de spus și ca fotbaliști, la Pandurii Târgu Jiu, acolo unde și ei s-au format, sau la alte echipe. Adi Popescu și Florin Popete se ocupă de copii care vor să joace fotbal la Juniorul Târgu Jiu unde se fac în continuare selecții.

„ Încă un antrenament reușit la grupa 2011-2012. Cei pasionați și dornici de fotbal ii așteptăm în echipa Junior Târgu Jiu! Pentru informații suplimentare ne găsiți în fiecare zi la stadionul municipal, teren sintetic sau la nr telefon  0767 939 683   sau 0724589562. Antrenori: Adrian Popescu, Laurentiu Florin Popete  și Eduard-Leonard Guță”, este anunțul celor de la Juniorul iar fotografiile de pe pagina oficială sunt sugestive. 

Galerie foto






Vizualizări: 2,790

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: