Gilortul și CSO Turceni își află vineri programul din noul sezon

Gilortul și-a aflat săptămâna aceasta adversarele din seria 7 a Ligii 3, acolo unde va fi colegă cu CSO Turceni. În seria 7 sunt 4 formații noi față de sezonul trecut și nu se mai află satelitul ACS Viitorul 2 care s-a retras din campionat.

Din seria a 7-a Aurul Brad și Progresul Ezeriș au retrogradat în Liga 4 la finalul sezonului trecut iar ACS Viitorul 2 Târgu Jiu  și Retezatul Hațeg s-au retras din campionat și nu vor mai evolua în sezonul 2023-2024. 

Fără nici un anunț oficial, în locul lor au apărut CSC Ghiroda și Giarmata Vii (venite din seria 8), Phoenix Buziaș (seria 8), Universitatea Craiova 2 (seria 6) și CSO Turceni (nou-promovată).

Programul în fiecare din cele 10 serii va fi stabilit vineri, 11 august, de la ora 13:00, prin tragerea la sorți ce va avea loc la Casa Fotbalului. Evenimentul va fi transmis în direct pe Facebook FRF și YouTube FRF TV. Prin tragere la sorți, fiecărei echipe din serii îi va fi alocat un număr de la 1 la 10 corespunzător tabelei Berger 10. 

„Conducerea Gilortului a solicitat Departamentului competiții din cadrul FRF să evolueze în prima etapă pe teren propriu. Dacă cererea clubului nostru va fi aprobată, la tragerea la sorți echipei noastre îi va fi alocat un număr de la 1 la 5, corespunzător echipelor care vor juca pe teren propriu în prima etapă”, a anunțat oficial Gilortul pe pagina de facebook. 

Datorită faptului că Gilortul va avea echipă satelit și în sezonul viitor, formația gorjeană va evolua pe teren propriu vinerea și, astfel, urmează să ia startul în Liga 3, ediția 2023-2024, vineri, 25 august, începând cu ora 18:00, pe Stadionul Cristinel Răducan.

Vizualizări: 330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: