S-au stabilit meciurile amicale ale echipei de baschet 

Echipa de baschet masculin a CSM Târgu Jiu a reluat pregătirea pentru noul sezon într-o formulă îmbunătățită  lotului. Pentru omogenizarea acestuia staff-ul tehnic a perfectat deja o serie de meciuri amicale care vor debuta la finalul lunii august. 

Seria de meciuri amicale va începe pe 25 august, atunci când CSM Târgu Jiu va juca cu CSU Sibiu, la Târgu Jiu. 

În perioada 2-3 septembrie, CSM Târgu-Jiu va organiza ”Cupa Târgu Jiu”, un turneu la care participă CSM Târgu Mureș, SCM U Craiova și CS Vâlcea. 

În perioada 8-10 septembrie, CSM Târgu Jiu va participa la un alt turneu amical, cel mai probabil la Constanța. „Programul de meciuri și datele de disputare pot suferi modificări, în funcție de disponibilitatea echipelor, modificări de care vă vom anunța în timp util”, a anunțat csmtargujiu.ro care a prezentat programul de pregătire al echipei de baschet.

CSM Târgu Jiu va începe noua stagiune din Liga Națională, în deplasare, pe 23 septembrie 2023, pe terenul echipei Dinamo București. 

Gruparea gorjeană va sta în etapa a 2-a, astfel că primul meci pe teren propriu se va disputa în etapa a 3-a, pe 11 octombrie, cu CSM Galați. 

CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Conferința A alături de U-BT Cluj-Napoca, Rapid București, CSO Voluntari, SCM Timișoara, Dinamo București, CSM Galați, Laguna București și Corona Brașov.

Vizualizări: 410

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: