ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut cel mai vechi jucător din lot

Unul dintre jucătorii care aveau deja vechime în lotul ACS Viitorul Târgu Jiu a ales să plece după ce a fost trimis să joace la echipa satelit. Alex Băican se afla de patru ani la actuala echipă iar acum, după debutul noului sezon, a ales să se despartă de formația aflată la un pas de faliment.

Numărul jucătorilor care au părăsit ACS Viitorul Târgu Jiu în acest an a crescut la 19, după ce și Alex Băican, cel mai vechi jucător din lotul actual, a ales să plece de la echipă. 

Plecările din lot au început din iarnă, după plecarea fostului antrenor Florin Stîngă, dar în vară s-a plecat în masă, majoritatea jucătorilor părăsind echipa lui Călin Cojocaru după ce au făcut grevă acuzând că nu au fost plătiți iar actualul antrenor i-a pedepsit excluzându-i din lot și trimițându-i să joace la echipa satelit din Liga 3. 

Același lucru s-a întâmplat acum cu Băican, care nu a jucat în primul meci din campionat dar a fost trimis în weekend să joace un meci alături de juniorii din lot la echipa satelit ACS Viitorul 2.

Fundașul central Alex Băican a făcut parte din lotul trimis să joace la echipa satelit, în amicalul cu formația de Liga 4 Jiul Rovinari,  alături de jucătorii tineri din lotul primei echipe dar și de câțiva juniori. Nu este însă clar unde va juca echipa satelit pentru că nu apare printre echipele aflate la startul noii ediții din Liga 3. 

Băican era unul dintre cei mai vechi fotbaliști din lot și a  jucat peste 70 de partide în tricoul actualei echipe, în perioada 2019 – 2023. Acesta a venit la ACS Viitorul încă de când se numea Energeticianul, fiind adus de la Luceafărul Oradea, o altă echipă falimentată de actuala conducere. 

Galerie foto



Vizualizări: 1,870

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: