Proiect controversat. Primăria Târgu Jiu vrea să vândă insulița

Un controversat proiect de Hotărâre de Consiliu Local va fi pus în dezbatere la începutul săptămânii viitoare. Primăria Târgu Jiu vrea să vândă un teren în suprafață de 15 mii de metri pătrați, situat în insulița de pe Jiu, operatorului economic care a concesionat mare parte din insuliță. 

 În proiect, scrie că va fi întocmit un raport de evaluare pentru terenul în suprafață de 15 mii de metri pătrați în vederea vânzării prin negociere directă către Crescendo SRL. În prezent, acest teren este concesionat de aceeași societate care are mai multe săli de evenimente și o piscină în zonă.

Primul care a reacționat odată ce a fost postat pe site-ul primăriei acest proiect este fostul prefect Iulian Popescu. 

“Clanul Romanescu vrea să dea definitiv și fără licitație insulița de pe Jiu lui Călin Lemnaru. Vouă chiar nu vă e rușine? Zeci de ani, primăria nu a reușit să pună în valoare această comoară a orașului, având acum o sală de nunți și un heliport neterminat de ani întregi, acum vor s-o și vândă. Asta e dovada incompetenței marca Romanescu. Justificarea? O să râdeți! Au nevoie de noi surse de venit la bugetul primăriei. De la an la an avem un excedent bugetar în creștere, ajungând anul trecut la peste 27 de milioane de euro, adică bani pe care primăria nu reușește să-i cheltuiască în folosul comunității. Asigur toți târgujienii că voi depune toate eforturile, voi face toate demersurile posibile pentru blocarea acestei tranzații. Iar clanului Romanescu, vă asigur că de ce vă e frică, nu o să scăpați”, a reacționat Iulian Popescu, liderul PNL Târgu Jiu.

Vizualizări: 9,020

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: