Acces restricționat în Cheile Sohodolului

Anunț pentru turiștii care aveau în plan să se răcorească în Cheile Sohodolului la finalul acestei săptămâni. Autoritățile din Runcu anunță că va fi restricționată circulația timp de trei zile pe acest tronson deoarece se vor face asfaltări în zonă. 

Primarul din Runcu a transmis informația pe rețelele de socializare. Astfel că în zilele de 26, 27 și 28 iulie, nu va putea nimeni să se plimbe prin Chei pentru că traficul va fi închis. 

Drumul județean care traversează Cheile Sohodolului până la granița cu județul Hunedoara este în șantier de câteva luni. Lucrările de modernizare sunt necesare pentru că acest segment de drum este plin de gropi și chiar neasfaltat pe anumite porțiuni. Autoritățile speră ca, odată ce va fi gata, acest drum să atragă și mai mulți turiști în localitatea Runcu. 

În fiecare an, câteva mii de turiști din toate colțurile țării ajung în Cheile Sohodolului pentru frumusețea peisajelor din zonă, pentru traseele spectaculoase de escaladă ori monumentele naturale create de vânt și apă.

Vizualizări: 2,568

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: