Mihai Rotaru, scandalizat după Farul - Universitatea Craiova!

Oltenii au remizat luni seara în meciul cu Farul Constanța, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1, pe stadionul din Ovidiu. Scorul final a fost 3-3 după ce gazdele de la Constanța au condus cu 3-0.

Mihai Rotaru a tras primele concluzii după remiza echipei sale împotriva celor de la Farul Constanța. Finanțatorul oltenilor consideră că Ovidiu Hațegan a viciat rezultatul partidei și l-a „taxat” acordându-i o poreclă defăimătoare. Mihai Rotaru l-a numit pe centralul partidei „Hoțegan”, referire clară către maniera de arbitraj pe care patronul o crede eronată.

„Prima infracțiune este fault în atac și nu există interacțiune. Pentru noi e baschet. Uitați-vă încă o dată, când jucătorul de la Farul îl lovește pe Vlădoiu în cap, la 0-0. Eu nu vorbesc cu patimă. Nu cred ca îl deranjează pe „Hoțegan”. Pentru mine e „Hoțegan”.

Campionatul românesc este un campionat echilibrat, în care diferența o fac arbitrii sau mici greșeli. E un campionat în care oricine poate bate pe oricine”, a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Egalul obținut la Ovidiu încurcă planul celor de la Universitatea Craiova de a termina pe poziția secundă. CFR Cluj se află la 2 puncte în fața oltenilor, cu o singură partidă rămasă de disputat. Astfel, calificarea directă în preliminariile Conference League depinde de rezultatul pe care „feroviarii” îl vor obține împotriva elevilor lui Gică Hagi.

Pentru a-și realiza obiectivul, Universitatea Craiova trebuie să învingă pe Sepsi Sfântu Gheorghe, iar CFR Cluj trebuie să piardă duelul cu „marinarii”. În cazul în care formația lui Dan Petrescu remizează, locul 2 va fi ocupat de clujeni, datorită situației din sezonul regular, când au obținut mai multe puncte decât contracandidata de pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Vizualizări: 1,403

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: