Noua campioană a României a sărbătorit câștigarea titlului!

Jucătorii de la FCSB au fost încoronați, la capătul unui sezon în care echipa bucureșteană a dominat campionatul, fiind neclintită de pe podium. Chiar dacă meciul cu CFR s-a încheiat cu victoria clujenilor, scor 1-0, atmosfera de pe Arena Națională a fost una cu totul și cu totul specială.

Un număr de 54.673, suporterii campioanei au făcut show pe cel mai mare stadion din țară, cu o scenografie aparte. La finalul meciului, jucătorii și-au primit medaliile de campioni ai României și au sărbătorit într-un mod spectaculos.

Fanii ”roș-albaștrilor” au venit într-un număr record la Arena Națională. 54.673 de fani au fost prezenți pe cel mai mare stadion din țară, doborând recordul înregistrat la partida disputată de România cu Finlanda, 1-1, în 2015, care a calificat echipa națională la Euro în 2016. Atunci în tribune au asistat 54.364 de spectatori.

Peluza Nord a pregătit un show spectaculos ca să sărbătorească primul titlu după o pauză de 9 ani de zile. După ce au afișat mesajul ”România este roș-albastră”, suporterii au ridicat cartonașe colorate pe tot stadionul. Acestea erau în culorile tricolorului, dar și în cele ale clubului campion.

În plus, la Peluza Nord s-a desfășurat și o scenografie 3D, care înfățișa un jucător de la FCSB ridicând trofeul deasupra capului. Pe tricou apărea numărul 27, care poate fi interpretat ca numărul de titluri ale Stelei.

Galerie foto








Vizualizări: 410

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: