Începe seria cu Laguna București din turul 3 al play-out-ului

CSM Târgu Jiu vrea să încheie acest sezon din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95, cu o serie victorioasă împotriva echipei Laguna București. Primele două confruntări din serie se dispută la Târgu Jiu iar primul meci din serie se va disputa sâmbătă, 11 mai, de la ora 19.00.

CSM Târgu Jiu se pregătește să încheie acest sezon cu o serie de meciuri împotriva echipei Laguna București fiind ultimele confruntări din această ediție de campionat în care echipa are nevoie de suportul fanilor.

Pentru meciurile cu Laguna s-au pus în vânzare biletele online iar suporterii le pot achiziționa de pe platforma blt.ro accesând linkul https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-laguna-bucuresti-comparatie-de-sezon-meci-1.html.

CSM Târgu Jiu începe în acest weekend seria meciurilor din turul 3 de play-out al Ligii Naționale, cu un meci împotriva formației Laguna București. După cum s-au derulat lucrurile în sezonul regulat și în Grupa 11-18, CSM Târgu Jiu pornește ca favorită în fața echipei care a câștigat doar un meci în primele două faze ale campionatului, însă seriile din play-out au arătat că în această fază a competiției se poate întâmpla orice. În acest context, antrenorul echipei gorjene le cere jucătorilor săi să trateze cu maximă seriozitate adversarul, care s-a dovedit a fi unul imprevizibil în jocurile din play-out. Basic se teme în continuare că baschetbaliștii săi nu și-au revenit după episodul Galați, dar speră ca în această serie jucătorii să își recapete încrederea și să evolueze la capacitate maximă.  

”Laguna este o echipă care a câștigat un singur meci în tot campionatul, dar cu toate acestea nu este o echipă atât de slabă. Știm foarte bine că în sport se poate întâmpla orice, atunci când psihicul tău este căzut, poți să pierzi cu oricine. Dacă ai mentalitatea bună și ai încredere în tine, poți să câștigi cu oricine. Este foarte important cum vom intra în joc, trebuie să ne legăm de orice șansă de a ne recăpăta încrederea. Nu o să mai apară jucători noi în roster pentru acest meci. Va trebui să ne descurcăm cu jucătorii pe care îi mai avem la dispoziție. Cei care vor intra trebuie să aibă mentalitatea corectă”, a declarat la conferința de presă premergătoare partidei de sâmbătă, antrenorul croat al echipei din Târgu Jiu, Kresimir Basic.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95

EDIȚIA 2023-2024

PLAY-OUT / TURUL 3

MECI 1

TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR

SÂMBĂTĂ, 11 MAI 2024

ORA 19.00

LIVE FRB TV

CSM TÂRGU JIU – ABC LAGUNA BUCUREȘTI

Galerie foto


Vizualizări: 287

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: