Egal cu Chimia Râmnicu Vâlcea la ultimul meci pe teren propriu!

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu a încheiat la egalitate partida disputată miercuri, 8 mai, scor 30-30, cu CS Chimia Râmnicu Vâlcea. Meciul a contat pentru etapa a 9 din Grupa 3 Valoare și a fost ultimul de pe teren propriu din acest sezon.

CSM Târgu Jiu revenit la mijlocul acestei săptămâni în Sala Sporturilor, pentru ultimul meci din acest sezon de pe teren propriu. Gorjencele au jucat în penultima etapă contra echipei de pe locul 3, Chimia Râmnicu Vâlcea.

Junioarele pregătite de Paula Martinescu au făcut un meci foarte bun și au fost la un pas de victorie. Handbalistele CSM Târgu Jiu au dominat aproape tot meciul, au intrat la pauză în avantaj, iar pe final au condus și la 5 goluri. Echipa oaspete a reușit însă să revină și să egaleze la ultima fază a meciului.

Jocul s-a încheiat la egalitate, scor  30-30, într-un meci în care Raisa Pagnejer a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu, cu 12 goluri marcate. Paula Martinescu a fost foarte mulțumită de evoluția echipei sale.

”A fost un meci interesant făcut de ”pantere”, cu faze frumoase de handbal, de cel mai bun nivel, fapt care ne dă încredere pentru sezonul viitor. Ambiția și mai ales perseverența duc la rezultate, deci nu ne rămâne decât să muncim și mult mai mult pentru a putea depăși rezultatele frumoase din acest an. Felicitări Panterele!”, a precizat, pentru csmtargujiu.ro, Paula Martinescu, antrenoare  a grupei de Junioare 3 a CSM Târgu Jiu.

Etapa viitoare, pe 11 mai, CSM Târgu Jiu va juca, în deplasare, în ultima etapă a campionatului, cu CSS Caracal.

CSM Târgu Jiu: Teodora Rușeț, Andrada Văduva 1g, Ana Bîrlete, Cleopatra Pîslaru 1g, Raisa Pagnejer 12g, Daniela Țoțan 5g, Ștefania Chimerel, Raisa Ion, Sara Dungă, Gabriela Anuțoiu, Alexia Vîrțan, Diana Ștefu 2g, Anastasia Găvănescu 6g, Maria Cojocaru 2g, Carla Logăscu 1g, Antonia Vîrțan. Antrenoare: Paula Martinescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIOARE 3

EDIȚIA 2023-2024

GRUPA 3 VALOARE

ETAPA 9

TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR

MIERCURI, 8 MAI 2024, ORA 14.00

CSM TÂRGU JIU – CS CHIMIA RÂMNICU VÂLCEA 30-30(16-15)

Vizualizări: 747

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: