Cojocaru nu a prelungit contractul cu ACS Viitorul!

ACS Viitorul Târgu Jiu a terminat cu meciurile de pe terenul de la Târgu Jiu în acest sezon. Cu o săptămână în urmă a înregistrat încă o înfrângere, scor 1-2 cu retrogradata CS Tunari iar în etapa de Paște a înregistrat un rezultat de egalitate în deplasarea de la Chiajna.

Antrenorul Călin Cojocaru a pus evoluția sub așteptări din acest an pe seama câtorva accidentări, dar și a campaniei de achiziții proaste din iarnă. Timișoreanul a spus, pentru liga2.ro, că nu mai are contract cu clubul după finalul sezonului și că doar a avut niște ”tatonări” cu conducerea pe această temă.

Cert este că încă nu și-a prelungit contractul scadent după următoarea etapă și nu știe dacă va mai continua la ACS Viitorul din sezonul următor. „Am avut ceva tatonări cu conducerea clubului, dar nimic concret. Nu vreau să vorbesc despre sezonul viitor”, a precizat Cojocaru referitor la contractul său.

Cu gândul deja la vacanță, după s-au salvat de la retrogradare cu doar două victorii în acest an, una în fața unei formații care nu a reușit să bată pe nimeni timp de un an, jucătorii lui Cojocaru pot deja să plece în vacanță pentru că în ultima etapă echipa va sta.

Vizualizări: 1,089

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: