Dragoș Militaru: ”Toată lumea ne vedea deja retrogradați!”

Echipa pregătită de gorjeanul Dragoș Militaru părea condamnată la retrogradare atunci când a început play-out-ul. Acum, Unirea Dej speră deja la salvarea de la retrogradare după o serie de rezultate pozitive cu antrenorul cu care a promovat în liga 2.

Antrenorul Dragoș Militaru spune că a crezut de la început că poate duce echipa cu șanse de salvare până în finalul sezonului. Deși unii nu dădeau nicio șansă Unirii și, probabil, nici jucătorii nu prea credeau în salvare, acum, la final de sezon sunt totuși ceva șanse de salvare.

”Am venit într-un moment foarte greu pentru viața clubului, în noiembrie. Așa de greu nu a fost niciodată. Dar sunt tânăr, îmi plac provocările, de asta am acceptat și am spus că merg până la final. Eu am crezut că putem spera până la ultimul meci, dar nu știu dacă ei credeau. Când vezi în clasament 12 puncte diferență, probabil își spuneau: «Ce ne spune și nebunul ăsta că mai avem șanse, când toată lumea spune că la egal e gata». A fost o încercare și pentru mine, acum să vedem dacă putem să reușim. Am ajuns până la ultima etapă, dacă ne facem treaba profesionist și Ceahlăul la fel, înseamnă că a așa a fost să fie și fericirea e și mai mare. Am reușit multe la ce situație era. Toată lumea ne vedea deja retrogradați când am început play-out-ul”, a spus Militaru  după ultimul meci disputat cu Ceahlăul.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, Unirea Dej se află pe locul 6 în Grupa A din play-out-ul Ligii 2, penultimul, direct retrogradabil, cu 24 de puncte, iar CSC Dumbrăvița, aflată pe locul 5, salvator, are 26 de puncte. La egalitate de puncte după ultima rundă, bănățenii sunt avantajați de primul criteriu de departajare, numărul mai mare de puncte avut la finalul sezonului regulat, și rămân în Liga 2.

Unirea Dej a și anunțat deja că lasă intrarea liberă la ultimul meci din acest sezon, posibil ultimul din Liga 2, sâmbătă, 11 mai, de la ora 11:00, acasă cu CSM Alexandria.

Vizualizări: 1,132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: