Se anunță cinci transferuri la Universitatea Craiova!

Oltenii se gândesc la titlu în viitorul sezon și deja au făcut planurile pentru achiziții. Mihai Rotaru a anunțat că vrea să facă cinci transferuri pentru ca Universitatea Craiova să le pună mari probleme în lupta la titlu rivalilor de la FCSB sau CFR Cluj.

Universitatea Craiova arată mult mai bine de la venirea lui Costel Gâlcă la cârma echipei. Tehnicianul, cu care FCSB a cucerit tripla în 2015, a reușit să își învingă fosta echipă și i-a readus pe olteni pe locul secund în clasament, la egalitate de puncte cu CFR. Mihai Rotaru e convins că echipa sa se poate bate la titlu în sezonul următor și promite cinci transferuri care să întărească lotul lui Gâlcă.

Patronul Universității Craiova anunță că va aduce cinci jucători cu care să se bată la titlu în sezonul următor.

Rotaru afirmă că se bazează exclusiv pe Costel Gâlcă în ceea ce privește modul de pregătire al echipei.  „E treaba lui Gâlcă cum se va pregăti echipa pentru sezonul viitor. Nu eu aduc jucători, staff-ul îi va aduce. O să fie 3-4, poate chiar 5. E normal, tot timpul trebuie sânge proaspăt. O să avem o discuție săptămâna viitoare despre plecări și deja vorbim despre veniri. Orice antrenor vrea să aibă la pregătire toți jucătorii”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Pentru acest sezon, oltenii mai luptă doar pentru locul secund, care duce în cupele europene.

Vizualizări: 3,883

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: