Doi pugiliști vor reprezenta CSM Târgu Jiu la Cupa României

Se dă startul în Cupa României de Tineret și Seniori U22 Masculin la Box, competiție care se va disputa la Brăila. CSM Târgu Jiu va participa cu doi sportivi la această competiție, antrenorul Petrișor Gănănău precizând că merge cu gândul de a obține rezultate cât mai bune la această competiție.

Municipiul Brăila va fi gazda Cupei României la box, la categoria de vârstă tineret şi seniori U22, competiție care se va desfășura în perioada 13 – 19 mai şi va aduna la start cei mai buni pugilişti din ţară la aceste două categorii de vârstă. CSM Târgu Jiu anunță că printre aceștia se numără și Alexandru Sulea, medaliat cu bronz la Cupa României de Box Seniori, competiție care s-a desfășurat în luna martie a acestui an la Sighetu Marmației. „Vă reamintim că Alexandru Sulea a obținut prima medalie la o competiție de seniori pentru clubul gorjean. Pugilistul legitimat la CSM Târgu Jiu, pregătit de Petrișor Gănănău, a urcat în ring la categoria 86 de kilograme. Și la Brăila, la seniori U22, Alexandru Sulea va urca în ring tot la categoria 86 de kilograme. Pugilistul gorjean merge la Brăila cu gândul de a urca din nou pe podium, dar și cu gândul de a prinde lotul național al României pentru Europenele din toamna acestui an”, a anunțat clubul primăriei.

Petrișor Gănănău, antrenor secția box CSM Târgu Jiu, a precizat pentru sursa citată că are încredere că elevul său va face un turneu bun: ”Am încredere că Alexandru Sulea va face un turneu foarte bun. El vrea să confirme trendul ascendent pe care se află în ultimii ani. S-a pregătit foarte bine şi noi sperăm să se întoarcă cu o medalie de la acest turneu. Sper ca Alexandru să fie la capacitate maximă la Brăila, pentru că este un turneu foarte important, în urma căruia poate fi convocat la lotul național. Dorința de a fi campion poate face diferența în ramura noastră sportivă, a boxului. Eu am încredere în el și cred cu tărie că poate să fie selecționat la lotul național, unde poate să facă performanță pentru CSM Târgu Jiu și pentru România”.

La Brăila va fi prezent și tânărul pugilist Valentin Cărbunescu, debutant la o competiție de o asemenea anvergură. Valentin s-a apucat de box de puțin timp, de doar o jumătate de an, dar progresul său este unul vizibil, ceea ce l-a determinat pe antrenorul Petrișor Gănănău să-i acorde credit pentru această competiție. Cărbunescu va urca în ring la tineret, la categoria 71 de kilograme.

Galerie foto


Vizualizări: 668

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: