Meci amical cu opt goluri marcate și trei anulate pentru Gilortul

Gilortul a susținut sâmbătă un nou joc de pregătire, de această dată jucând pe terenul formației Viitorul Dăești.  Gazdele s-au impus cu scorul de 3-2 (1-0) golurile fiind marcate de Răzvan Dinu (38’, 89’), Marian Ghiță (72’ – penalty) / Bogdan Dănăricu (50’, 84’).

Elevii lui Mario Găman și Boby Staicu au avut o evoluție consistentă și au arătat bine în atac dar dezordonat pe fază defensivă după cum se consemnează în cronica acestui joc oferită de pagina oficială a gorjenilor. Robert Dănescu a părăsit terenul de joc în minutul 16 acuzând o ușoară accidentare, aceasta fiind singura modificare forțată operată de antrenorii Gilortului.

„Vâlcenii au avut prima ocazie prin Răzvan Dinu (2’), după care băieții noștri au pus stăpânire pe joc. Marian Habet, de trei ori, și Fabian Bărănescu puteau deschide scorul în urma unor ocazii mari. Contrar cursului jocului, gazdele intră în avantaj la vestiare. Corner de pe dreapta al Viitorului, jucătorii Gilortului se apără în zonă și Răzvan Dinu, scăpat din marcaj, deschide scorul cu o lovitură de cap din 6 m, la cea de-a doua ocazie de gol a amfitrionilor”, a fost desfășurarea de forțe din prima repriză a jocului, conform sursei citate.

Gilortul a relstabilit egalitatea a 5 minute de la reluare prin  Bogdan Dănăricu care a șutat cu stângul de la 20 m lângă bara din dreapta porții adverse. În repriza a doua Dragoș Săulescu (51’) și Adelin Pîrcălabu (59’) au marcat pentru Gilortul, însă asistenta de la linia unu a anulat reușitele celor doi pe motiv de offside. A urmat apoi o neglijență la marginea suprafeței de pedeapsă și o lovitură de pedeapsă acordată pentru vâlceni. 

Au urmat alte atacuri ale Gilortului iar Ionuț Gîlcescu (83’) a trimis cu capul în plasă, dar arbitrul asistent a anulat pentru a treia oară un gol al echipei gorjene. Bogdan Dănăricu (84’) a înscris din nou un gol superb, tot cu piciorul stâng, din marginea suprafeței de pedeapsă, și a egalat pentru 2-2. În minutul 89, centralul partidei a acordat lovitură liberă indirectă pentru Gilortul din careul gazdelor. Jucătorii Gilortului au tratat cu lejeritate faza, Nejoiu a trimis în spate, Răzvan Dinu a interceptat și l-a învins pe Oprița și aducând o victorie nesperată pentru Viitorul.

     Gilortul (repriza 1): Iuțalîm – Dănescu (16’ Șchiopu), Siewe, Marina, Pîrcălabu – Habet, Avrămescu, Brujan – Săulescu, Roncea, Bărănescu.

     Gilortul (repriza 2): Oprița – Bărănescu (78’ Mataracu), Gheorghe, Siewe (70’ Marina), Popescu – Avrămescu (70’ Lazăr), Habet (58’ Pătrășcoiu) – Săulescu (53’ Marica), Dănăricu, Pîrcălabu (60’ Nejoiu) – Gîlcescu.

Vizualizări: 786

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: