Victorie importantă pentru CSM Târgu Jiu în Grupa 11-18 

CSM Târgu Jiu a înregistrat o nouă victorie extrem de importantă în Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95, după ce a câștigat, în deplasare, scor 93-75, contra CSM Focșani. Meciul disputat sâmbătă, 3 februarie, a contat pentru etapa a 20-a din Liga Națională. 

CSM Târgu Jiu a înregistrat a doua victorie consecutivă din Grupa 11-18, după ce a trecut de CSM Focșani, scor 93-75. Baschetbaliștii lui Kresimir Basic au câștigat 3 din cele 4 secvențe ale partidei. Singura sincopă a gorjenilor a fost în sfertul doi, pe care l-au pierdut la doar o posesie. Pe sferturi scorul a fost 21-25, 20-18, 20-28, 14-22. 

CSM Târgu Jiu a început meciul de la Focșani cu următorul ”5”: Dimitrius Underwood, Ethan Wright, Camil Berculescu, Noam Weinberg și Arsenije Vuckovic. Încă din startul meciului, CSM Târgu Jiu și a arătat intențiile ofensive și faptul că a venit la Focșani pentru a câștiga meciul. Gorjenii s-au impus cu scorul de  93-75 iar CSM Târgu Jiu și a trecut în cont a doua victorie din Grupa 11-18.

Dimitrius Underwood a fost cel mai bun marcator al grupării gorjene, cu 23 de puncte. În meciul de la Focșani și-a făcut debutul și noua achiziție a echipei noastre, Milan Luzaic. Baschetbalistul bosniac a reușit 7 puncte în partida de la Focșani. 

Vizualizări: 251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: