Confruntare cu liderul Seriei B

Echipa de handbal feminin tineret a CSM Târgu Jiu își continuă seria meciurilor din returul Campionatului Național, cu o deplasare pe terenul liderului din Seria B, HC Dunărea Brăila. Partida contează pentru etapa a 9-a și se va disputa duminică, 4 februarie, de la ora 10:00. 

O deplasare dificilă este programată în acest weekend pentru echipa pregătită de Andrei Enache, care merge la Brăila, pentru duelul cu liderul Seriei B. 

„Chiar dacă au în fața una dintre cele mai puternice echipe la acest nivel, gorjencele sunt hotărâte să facă un meci bun. Fetele lui Andrei Enache sunt pe un trend ascendent, lucru care s-a văzut și la meciul din etapa trecută. Gorjencele au pierdut la limită cu Gloria Buzău, dar s-a văzut o creștere în jocul echipei”, se arată în avancronica acestui joc. 

Andrei Enache speră ca, de la meci la meci, jucătoarele sale să ridice nivelul de joc: ”Va fi un meci împotriva unei echipe foarte puternice, dar din aceste jocuri avem foarte multe de învățat. Este genul de meci care ne ajută să progresăm”.

CSM Târgu Jiu: Daria Dumitru, Ioana Procopie, Alina Ciuchiatu – Raluca Chiriac, Ariana Cercel, Teodora Nicula, Minodora Ancuța, Alesia Cismașu, Cristina Chirea, Valentina Pînișoară, Rebeca Rasoveanu, Maria Antofie, Bianca Bușă. Antrenor: Andrei Enache. Fizioterapeut: Florentin Stali. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE TINERET

EDIȚIA 2023-2024

SERIA B FEMININ

ETAPA 9

BRĂILA, SALA LPS BRĂILA

DUMINICĂ, 4 FEBRUARIE 2024

ORA 10.00

HC DUNĂREA BRĂILA – CSM TÂRGU JIU

Vizualizări: 426

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: