O nouă victorie categorică pentru Junioarele 3 CSM Târgu Jiu

Echipa de Junioare 3 a CSM Târgu Jiu a înregistrat o nouă victorie în Campionatul Naţional. Sâmbătă, 3 februarie, în Sala LPS din Târgu Jiu, CSM Târgu Jiu s-a impus categoric, scor 41-17, la pauză 22-7, în faţa celeilalte reprezentante a oraşului Târgu Jiu în Seria H, LPS Târgu Jiu. 

În dimineaţa zilei de sâmbătă, în care senioarele clubului CSM Târgu Jiu au un nou meci european, junioarele 3 CSM Târgu Jiu au avut programată o nouă etapă în campionat. Sala Liceului cu Program Sportiv a găzduit derby-ul oraşului Târgu Jiu la nivel de junioare 3, între LPS şi CSM. Câştig de cauză au avut handbalistele pregătite de Paula Martinescu, care au dominat categoric partida şi s-au impus cu 41-17. 

CSM Târgu Jiu a înregistrat a 12-a victorie din actualul sezon şi a 4-a victorie consecutivă din retur, având cel mai bun atac din Seria H, cu 529 de goluri marcate și aflându-se pe locul 3 în Seria H, cu 24 de puncte acumulate, la doar un singur punct distanţă de ocupanta locului 2, CSS Sibiu, echipă cu care se află în luptă directă pentru poziţia a doua în serie. 

Finala pentru locul doi se va disputa săptămâna viitoare, la Târgu Jiu, pe 10 februarie, atunci când CSM Târgu Jiu se va confrunta cu CSS Sibiu.

Vizualizări: 249

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: