CSM Târgu Jiu vrea să lege două victorii consecutive

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu s-a deplasat  în acest weekend la Focșani, pentru o nouă confruntare din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Baschetbaliștii gorjenii au plecat cu gândul de a obține a doua victorie din Grupa 11-18. 

Cu moralul ridicat și cu o atmosferă bună în vestiar, după victoria de senzație de la Ploiești, baschetbaliștii lui Kresimir Basic vor să lege două victorii la rând în Grupa 11-18. 

Chiar dacă echipa din Focșani nu stă bine în clasamentul grupei, baschetbaliștii lui Kresimir Basic se așteaptă la un meci greu. Gazdele sunt pe locul 7 în clasament, cu doar un succes în dreptul lor. Echipa din Târgu Jiu a urcat la cota 6 victorii în Grupa 11-18, astfel că situația din clasament și jocul prestat în partea secundă a meciului de la Ploiești, le conferă baschetbaliștilor gorjeni încrederea de a aborda la victorie meciul de la Focșani. În lupta de la distanță cu Timișoara și Craiova, o victorie la Focșani ar cântări enorm pentru CSM Târgu Jiu în obținerea unei poziții cât mai bune în clasament la finalul Grupei 11-18, este de părere antrenorul CSM Târgu Jiu. 

”Ar fi foarte bine pentru noi să putem lega două victorii. Este scopul cu care mergem acolo. Însă, încă o dată, totul depinde foarte mult de cum ne vom prezenta la ora meciului. Dacă vom avea aceeași atitudine și aceeași mobilizare ca în repriza a doua de la Ploiești, atunci șansele noastre cresc, deoarece avem o atmosferă bună în echipă după ultima victorie. Întâlnim o echipă cu un roster mai mult decât decent. La fel ca în cazul prahovenilor, rezultatele nu reflectă în totalitate valoarea echipei din Focșani, astfel că suntem pregătiți pentru un meci dificil”, a declarat antrenorul Kresimir Basic, care a prefațat confruntarea de la Focșani.

CSM Focșani -CSM Târgu Jiu contează pentru etapa a 20-a și va începe sâmbătă, la ora 17:00.

Kresimir Basic nu se poate baza la acest meci pe Octavian Popa Calotă, indisponibil după o accidentare la spate. În schimb, la gruparea gorjeană este așteptat debutul baschetbalistului bosniac, Milan Luzaic, cea mai nouă achiziție a grupării gorjene. 

Vizualizări: 369

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: