Gilortul Cărbunești joacă, sâmbătă, un meci amical în deplasare

Sâmbătă va avea loc al doilea meci de pregătire pentru formația Gorjeană Gilortul Târgu Cărbunești. Echipa pregătită de Mario Găman și Boby Staicu va întâlni, în deplasare, pe Viitorul Dăești.

Gilortul urmează să întâlnească Viitorul Dăești într-un nou meci de pregătire. Partida dintre cele două formații de Liga 3 se va disputa pe Stadionul Gheorghe Ciucioi din Fedeleșoiu sâmbătă, 3 februarie, începând cu ora 10:30.

Testul dintre vâlceni și gorjeni a fost programat inițial să aibă loc la Berbești, pe teren sintetic, însă vremea permite ca partida să se dispute pe iarbă și staff-urile celor două echipe au considerat că este mai util să se joace pe teren natural. 

Viitorul a mai disputat câteva partide de pregătire, iar duminică jucătorii vâlceni au intrat în cantonament, acolo unde vor rămâne până sâmbătă dimineața, cu puțin timp înainte de partida cu echipa gorjeană. 

Gilortul va juca la Fedeleșoiu partida cu ocupanta locului 3 din seria 6, care va fi al doilea meci amical din perioada de iarnă.

Vizualizări: 429

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: