Va lipsi de la Universitatea Craiova în meciul cu Sepsi

Universitatea Craiova a început anul cu două eşecuri pe teren propriu, 1-2 cu Farul şi 0-3 cu FCSB. Pentru olteni urmează o deplasare infernală, la Sf. Gheorghe, unde o va întâlni pe Sepsi OSK, formaţie care tocmai a pierdut primul meci de la venirea pe banca tehnică a neamţului Bernd Storck.

Meciul din etapa a 24-a a campionatului, Sepsi – Universitatea Craiova, este programat duminică, 4 februarie, de la ora 15:30.

Partida cu Sepsi se anunţă şi mai dificilă pentru olteni prin prisma absenţei căpitanului echipei, Nicuşor Bancu, internaţionalul oltean de 31 de ani fiind suspendat, după ce a primit al şaptelea cartonaş galben din acest campionat, în derby-ul cu FCSB.

Vestea bună pentru antrenorul Ivaylo Petev este că înlocuitorul lui Bancu pe postul de fundaş stânga, Basilio Ndong, revine de la naţionala Guineei Ecuatoriale, cu care a participat la Cupa Africii pe Naţiuni. Acesta a fost integralist în toate cele patru meciuri ale naţionalei ţării sale la competiţia care se desfăşoară în Coasta de Fildeş. După ce a câştigat grupa, cu șapte puncte, naţionala „Tunetelor” a fost eliminată în optimi de Guineea, scor 1-0, după un gol primit în minutul 90+8.

O altă variantă de back-up pe postul de fundaş stânga este tânărul Denis Benga, care a revenit recent după o gravă accidentare, făcând parte din lotul Universităţii Craiova în stagiul de pregătire din Antalya.

Vizualizări: 1,867

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: