Au pierdut la Severin, dar rămân lideri ai Seriei I

Handbaliștii Juniori 3 ai CSM Târgu Jiu au pierdut primul meci din campionat, în deplasare, la ocupanta locului 2, CSS Drobeta Turnu Severin. Gazdele s-au impus cu scorul de 37-35, la pauză 20-17, într-un meci care a contat pentru etapa a 8-a din Seria I a Campionatului Național. 

CSM Târgu Jiu, liderul Seriei I, s-a deplasat în weekend la Severin, pentru derby-ul seriei, cu ocupanta locului 2, CSS Drobeta Turnu Severin. Câștig de cauză a avut echipa gazdă, care a făcut o primă repriză mai bună. „Echipa din Severin a intrat cu un +3 pe tabelă la vestiare, scor 20-17, avantaj care a devenit decisiv în stabilirea echipei câștigătoare. Gorjenii au controlat repriza secundă, dar nu au reușit să întoarcă scorul pe tabelă. S-a terminat 37-35 pentru gazde, dar CSM Târgu Jiu continuă să fie liderul Seriei I”, arată csmtargujiu.ro în cronica acestui joc.

Calificați deja în faza superioară a competiției, gorjenii vor să încheie seria pe primul loc. 

După acest rezultat CSM Târgu Jiu și CSS Drobeta Turnu Severin merg în faza a doua a campionatului cu câte 2 puncte, după ce și-au împărțit victoriile în prima parte a sezonului. 

Vizualizări: 900

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: