Au mai pierdut patru jucători înainte de cantonament!

Lotul deplasat de ACS Viitorul Târgu Jiu în cantonamentul din Serbia numără mai puțini jucători decât la finalul anului trecut. Formația antrenată de Călin Cojocaru a mai pierdut încă patru jucători la începutul acestui an.

ACS Viitorul Târgu Jiu se poate lăuda cu patru plecări din lotul cu care s-a încheiat anul 2023. Echipa lui Călin Cojocaru l-a pierdut pe Alexandru Core, plecat liber de contract la Poli Iași, club care l-a dat împrumut între timp la Ceahlăul și pe Adelin Pîrcălabu, ajuns la Gilortul Târgu Cărbunești, și i-a împrumutat pe Vlăduț Buțurcă și Răzvan Vespe la CSO Turceni. Antrenorul mai spunea că vrea să cedeze sub formă de împrumut și unul dintre cei patru portari.

ACS  Viitorul Târgu Jiu are interdicție la transferuri din partea FIFA, din cauza unui litigiu cu fostul său jucător Felipe Acosta, astfel că trebuie să stingă acest proces înainte să poată face legitimări de noi fotbaliști.

Chiar și cu această interdicție, echipa are în acest moment un nume nou printre jucătorii din lot, pe Ramzi Toure Idrissou, un fundaș central născut în Norvegia, la Oslo, dar de origine togoleză, în vârstă de 27 de ani, care a jucat ultima dată la AB Argir, în Insulele Feroe.

Vizualizări: 886

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: