Pleacă în cantonament în Serbia

ACS Viitorul Târgu Jiu se va pregăti în Serbia pentru partea a doua a sezonului. După ce s-au pregătit pe pista stadionului și printr-o pădure din apropiere de Târgu Jiu, jucătorii lui Călin Cojocaru se vor deplasa în țara vecină pentru următoarele zece zile.

ACS Viitorul Târgu Jiu este una dintre echipele din Liga 2 care începând de luni, 29 ianuarie, începe cantonamentul de iarnă fiind una dintre puținele echipe din eșalonul doi care își permit să iese din România pentru o perioadă de timp, după cum informează liga2.ro.

Echipa antrenată de Călin Cojocaru a preferat din nou Serbia, la fel ca în vară, înainte de startul actualului sezon, fiind o destinație preferată a antrenorului timișorean. Dacă atunci a făcut cantonamentul la Zrenjanin (Becicherecu Mare), acum se va pregăti la Novi Becej (Becșa), tot o localitate din Districtul Banatul Central, Voivodina.

Stagiul de pregătire din Serbia, va avea loc în perioada 29 ianuarie - 8 februarie, perioadă în care au fost anunțate cinci partide amicale numai cu adversari din țara gazdă: OFK Vrsac (locul 9 din 16 în liga a doua / 31 ianuarie), Zeleznicar Pancevo (locul 14 din 16 în prima ligă / 3 februarie), OFK Becej (locul 11 din 16 în seria Vojvodina din liga a treia / 4 februarie), FK Vozdovac (locul 6 din prima ligă / 6 februarie) și FK Naftagas (locul 5 din 16 în seria Vojvodina din liga a treia / 7 februarie).

Vizualizări: 713

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: