Universitatea Craiova, umilită acasă de FCSB!

Universitatea Craiova a fost învinsă de FCSB, scor 0-3, în etapa 23 din Liga 1. Patronul oltenilor, Mihai Rotaru a tras concluziile după înfrângerea suferită de echipa sa însă după ce a mers peste jucători în vestiar.

Mihai Rotaru a dezvăluit că a mers la jucătorii lui Ivaylo Petev, în vestiar, la finalul partidei de pe „Ion Oblemenco” și le-a transmis un mesaj.

„Eu consider că nu au fost mai buni decât noi. A fost un penalty cum a fost și în Premier League și acolo nu s-a dat, a fost în contre. Am avut un galben la Badjeli, am avut aceeași situație la Cîmpanu și nu s- adat galben. Am văzut că domul Bîrsan i-a plâns de milă lui Coman pe teren. Când am văzut că nu dă galben la faza cu Cîmpanu atunci am zis „Ok, atunci Bîrsan are alte aspirații în această seară”. Nu dorim să fim prieteni cu arbitrii, dar vrem să fim respectați. Eu cred că suntem cea mai dezavantajată echipă.

Noi puteam să dăm alt curs meciului când a ratat Alex. Am fost mai buni în prima repriză, am intrat cu atitudine, cu realitate, am vrut să îi urcăm pe garduri și am jucat bine. S-a dat un henț în prelungiri și încă două greșeli au scris istoria acestui meci. Puteam să înscriem 2-3 goluri… Am fost în vestiar după meci și le-am zis că vreau să suferim azi și mâine, iar după să îi văd cu capul sus. Trebuie să ne pregătim să câștigăm meciul”, a spus Rotaru după meci.

Vizualizări: 937

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: