Au pierdut duelul cu CSM CSU 2 Oradea 

CSM Târgu Jiu 2 a pierdut meciul disputat duminică, 28 ianuarie, cu CSM CSU 2 Oradea. Gazdele s-au impus în meciul disputat la Oradea cu scorul de 102-68. 

A fost un meci greu pentru gruparea gorjeană în etapa cu numărul 14. Echipa lui Adrian Roşu s-a deplasat în vestul ţării, la Oradea, pentru duelul cu vecina de clasament, CSM CSU 2 Oradea. Fără câteva piese de bază din angrenajul echipei, CSM Târgu Jiu a cedat la Oradea. Diferenţa s-a făcut în prima parte a jocului, mai ales în sfertul 2, atunci când echipa gazdă a dominat partida. Gorjenii au echilibrat meciul în partea secundă, dar diferenţa din prima repriză a fost decisivă în stabilirea echipei câştigătoare. 

”A fost un meci bun pentru noi. Toți jucătorii au terminat cu eficiență pe plus. Gazdele au marcat în schimb foarte bine de 3p, și au avut și o rotație completă. Eu sunt mândru pentru că băieții au respectat planul și au jucat bine. Rezultatul e unul corect. Urmează un meci la Getica. Suntem pregătiți și asta este șansa copiilor sș performeze”, a declarat antrenorul Adrian Roșu pentru site-ul oficial.

Rareş Andrei Duca a fost cel mai bun om al gorjenilor, cu 15 puncte marcate, 4 recuperări şi 7 pase decisive.

Etapa viitoare, pe 4 februarie, CSM Târgu Jiu va juca tot în deplasare, cu RBA Getica 95.

CSM Târgu Jiu: Rareş Duca 15p, Robert Paliciuc 5p, George Răzvan Pavel 13p, Rareş Ungureanu 6p, Mihai Filip 11p, Luca Gheorghescu 3p, Lucian Toma 2p, Flavius Toropu 13p. Antrenor: Adrian Roşu. 

Vizualizări: 218

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: