Situație dificilă la Universitatea Craiova. Ce spune patronul!

Mihai Rotaru a făcut un anunț oficial despre antrenorul Ivaylo Petev, cel care se află pe banca echipei din noiembrie 2023. Nemulțumit de rezultatul înregistrat pe tabela de pe arena „Ion Oblemenco” după meciul cu FCSB, Rotaru spune că va avea totuși răbdare cu antrenorul și jucătorii.

Bulgarul Ivaylo Petev se confruntă deja cu o primă situație foarte dificilă în Bănie. El a fost instalat pe banca tehnică a Universității Craiova în noiembrie 2023 și a început într-o notă pozitivă, respectiv cu patru victorii consecutive, trei în Superliga și una în Cupa României. Ultimele rezultate însă au fost slabe iar duminică seară, Universitatea Craiova a încasat un eșec dur, chiar în fața propriilor suporteri, scor 0-3 cu FCSB.

Pus în postura de a comenta situația în care se află echipa și întrebat despre viitorul antrenorului său, Mihai Rotaru a precizat că e nevoie de timp pentru rezultate: „Sunt jucători care au nevoie de acomodare, au nevoie de timp. E un jucător care nu a evoluat de aproape trei luni. Revine Crețu. Cred că vom arăta altfel și ne vom găsi linia. Nu mă interesează câte puncte sunt față de FCSB, sunt cinci puncte față de Rapid și CFR.

Când a venit Ivaylo, m-a întrebat ce șanse avem la titlu. Eu am spus că maximum 30 la sută. Au scăzut șansele, dar nu ne-am bătut la campionat. Voiam să ne situăm pe podium și să câștigam Cupa. Ivaylo a venit într-un campionat nou, trebuie să avem răbdare. Am plecat pe un drum și nu ne vom întoarce”, a declarat Mihai Rotaru, la puțin timp după fluierul final din Universitatea Craiova – FCSB 0-3.

Vizualizări: 1,565

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: