Transfer de urgență la Universitatea Craiova după eșecul cu FCSB 

Universitatea Craiova a anunțat marți transferul mijlocașului central Zvonimir Kozulj, bosniac în vârstă de 30 de ani cu doar 318 minute jucate în acest sezon. La nici 48 de ore după 0-3 cu FCSB, oltenii au anunțat al patrulea transfer al iernii. 

La Craiova a ajuns Zvonimir Kozulj, mijlocaș central cu un meci la prima reprezentativă a Bosniei, bifat în iunie 2016.

Kozulj a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon, clubul având opțiunea de a-i prelungi înțelegerea pentru încă două sezoane. Bosniacul va purta numărul 7, vacantat odată cu plecarea lui Alexandru Ișfan la Petrolul.

„Transferul lui Kozulj este surprinzător, având în vedere că mijlocașul bosniac a jucat foarte puțin în prima jumătate a sezonului, la Zrinjski Mostar, club din țara natală. Kozulj a adunat 318 minute pe parcursul a 10 meciuri, cel mai recent bifat în octombrie 2023. Înainte să semneze cu Zrinjski a fost 3 luni liber de contract, după despărțirea prematură de polonezii de la Sandecja. Între august 2020 și august 2021, Zvonimir Kozulj a fost legitimat la Gaziantep, fiind pregătit de Marius Șumudică vreme de câteva luni”, arată statistica gsp.ro prezentată imediat după anunțul transferului fiind evidențiat faptul că, practic, în ultimii 2 ani, între ianuarie 2022 și momentul actual, Kozulj are doar 10 apariții de la Zrinjski. 

Vizualizări: 2,828

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: