Clinica Regina Maria angajează 6 medici în Rovinari

Clinica Regina Maria recrutează șase medici pentru echipa sa din Rovinari. Posturile disponibile sunt pentru medici specializați în Medicina Muncii Examinare, iar salariul oferit este confidențial.

Candidatul ideal trebuie să fie medic rezident, Medic Medicina Generală (cu competențe limitate) sau Medic Specialist. Este necesar să dețină Certificat de membru de la Colegiul Medicilor și Asigurare Malpraxis valabile. De asemenea, trebuie să aibă excelente abilități de comunicare, empatie și orientare spre nevoile pacientului, să fie pozitiv, prompt în realizarea sarcinilor, colaborativ, proactiv și implicat. Cunoștințele de Microsoft Office la nivel mediu sunt, de asemenea, necesare.

Printre beneficiile oferite de clinica Regina Maria se numără traininguri de specialitate și program de inducție, acces la cursuri și programe de integrare, posibilități de promovare în cadrul echipei sau în alte departamente, abonament de servicii medicale și reduceri la partenerii Regina Maria. De asemenea, noii angajați vor beneficia de abonament gratuit la Bookster și reducere la abonamentul de fitness, tichete de masă, precum și zile de concediu suplimentare de ziua de naștere și pentru fiecare an petrecut în companie.

"Dacă vrei să faci parte dintr-o echipă medicală de elită, te așteptăm în locațiile Regina Maria pentru postul de Medic Medicina Muncii Examinare," se arată în anunțul clinicii. 

Vizualizări: 2,210

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: