Forțează prima victorie în Grupa D a Cupei EHF European League

Echipa feminină de handbal a CSM Târgu Jiu susține în acest weekend un nou meci din Grupa D a EHF European League. Handbalistele nu au nici o victorie în primele trei jocuri din grupă și vor să spargă gheața la meciul cu nordicele de la Sola HK.

EHF European League programează în acest weekend etapa cu numărul 4 din Grupa D. Sâmbătă, 3 februarie, CSM Târgu Jiu va disputa partida retur cu norvegiencele de la Sola HK iar gorjencele vor revanșa în fața nordicelor și forțează prima victorie din grupă. 

Chiar dacă nu au reușit să câștige până acum în faza grupelor, handbalistele lui Liviu Andrieș nu renunță la luptă. Vor să forțeze prima victorie, după cum anunță site-ul oficial al clubului:  „Misiunea nu este un tocmai ușoară. Gorjencele vor avea în față o echipă solidă, cu un stil de joc aparte, care le-a surprins în tur pe fetele lui Andrieș”. 

Centrul Alexandra Gavrilă spune că ea și colegele sale și-au învățat lecția după meciul tur și acum sunt gata să se lupte cu nordicele. Maria Gavrilă, coordonatorul de joc de la CSM Târgu Jiu, este convinsă că echipa noastră, cu atitudinea potrivită, poate obține primul succes în grupe: ”Sperăm să facem un meci bun. Cred că am învățat ceva din turul pe care l-am jucat acolo, în Norvegia. Au un stil de joc pe care noi nu îl regăsim aici, în liga națională, și ne-au surprins. Cred că fiecare dintre noi a avut de învățat câte ceva din partida tur și sperăm să nu mai începem meciul atât de prost. Orice echipă poate fi învinsă, doar că trebuie să jucăm cu cap un astfel de meci, dar și cu inima”.

Partida va începe la ora 17:00, iar suporterii gorjeni sunt așteptați la sală să susțină echipa. Aceștia pot achiziționa biletele atât de la sediul clubului, cât și online de pe platforma blt.ro. accesând linkul https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-sola-hk-handbal-feminin.html.

EHF EUROPEAN LEAGUE

SEZON 2023-2024

GRUPA D / ETAPA 4

SÂMBĂTĂ 3 FEBRUARIE 2024 ORA 17.00

SALA SPORTURILOR DIN TÂRGU JIU

CSM TÂRGU JIU – SOLA HK(NORVEGIA)

Galerie foto


Vizualizări: 2,218

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: