Victorie clară și extrem de importantă pentru CSM Târgu Jiu 

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu a înregistrat miercuri, 31 ianuarie, o victorie extrem de importantă în lupta pentru calificarea în Grupele Valoare. Într-un meci din etapa a 14-a din Seria H a Campionatului Național, CSM Târgu Jiu a trecut fără probleme, scor 38-28, la pauză 19-13, de CSM Mihai Viteazul Vulcan. 

Cu această victorie, handbalistele pregătite de Paula Martinescu au urcat pe locul 3 în clasament și continuă cursa pentru îndeplinirea obiectivului din prima parte a sezonului.

CSM Târgu Jiu avea nevoie de victorie ca de aer în meciul cu echipa din Vulcan, contracandidată la un loc pe podiumul Seriei H. 

În lupta pentru calificarea în Grupele Valoare, CSM Târgu Jiu a început în forță meciul cu echipa din Vulcan, în fața căreia avea de luat și o revanșă. Susținute frenetic din tribune de o inimoasă galerie, fetele Paulei Martinescu au condus ostilitățile încă din startul partidei. Finalul primei părți le-a aparținut fetelor noastre, care au intrat la pauză cu un avantaj de 6 goluri pe tabelă, scor 19-13. Repriza secundă a continuat pe aceleași coordonate, cu CSM Târgu Jiu care și a mărit constant avantajul. După ce au redus ușor din turație, pe final de meci, gorjencele au câștigat partida la 10 goluri avans, scor 38-28. 

Au reușit astfel o victorie extrem de importantă, care trimite gruparea gorjeană pe locul 3 în Seria H și menține șansele echipei din Târgu Jiu în lupta pentru calificarea în Grupele Valoare. 

Aceasta este a doua victorie consecutivă din acest an pentru junioarele 3 CSM Târgu Jiu. 

Etapa viitoare, CSM Târgu Jiu se va confrunta cu LPS Târgu Jiu. Meciul se va disputa sâmbătă, 3 februarie, de la ora 10.00, în Sala LPS Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,610

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: