Gilortul Târgu Cărbunești a primit echipamente de joc de la AJF Gorj

Clubul Gilortul Târgu Cărbunești a primit echipamente noi de joc pentru două dintre echipele de juniori ale clubului. Clubul a transmis mulțumiri pe pagina oficială pentru AJF Gorj care a oferit astfel de echipamente echipelor de juniori din județul Gorj.

AJF Gorj a oferit echipamente de joc pentru 18 cluburi din județul Gorj care au echipe de juniori înscrise în campionatele județean care își desfășoară activitatea la nivelul juniorilor U 11 și U 13. Președintele Asociației Județene de Fotbal Gorj , Mihai Prunariu, a accesat un proiect de finanțare din partea Federației Române de Fotbal, privind dezvoltarea fotbalului amator.

„Astăzi, președintele Asociației Județene de Fotbal Gorj, Mihai Prunariu, a înmânat delegatului clubului nostru, Irinel Poșircă, un set de echipament de joc pentru juniorii U13 și U11 ai Gilortului.  De altfel, toate cluburile și asociațiile sportive din Gorj care își desfășoară activitatea la nivelul juniorilor U13 și U11 au avut parte de această surpriză plăcută”, a fost anunțul celor de la Gilortul.

De pregătirea tinerilor jucători care formează cele două grupe ale clubului din Cărbunești se ocupă căpitanul Gilortului, fostul jucător de la Pandurii, Alexandru Avrămescu.

Galerie foto




Vizualizări: 540

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: