CSM Târgu Jiu, la al patrulea eșec consecutiv în grupele EHF

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu nu au reușit victoria nici în cel de-al patrulea meci din Grupa D a EHF European League.  Elevele lui Liviu Andrieș au ajuns la patru eșecuri în competiția europeană care pare o „pălărie” prea mare pentru clubul din Târgu Jiu. 

Sala Sporturilor din Târgu Jiu a găzduit sâmbătă o nouă confruntare europeană, a doua programată acasă din Grupa D a EHF European League și a patra de la calificarea în această fază a competiției.

Returul cu norvegiencele de la Sola HK s-a încheiat cu scorul de 21 – 31. La partida din etapa a 4-a din EHF European League Woman Sala Sporturilor nu a mai fost plină cum fusese la primul meci din grupe de la Târgu Jiu deși spectacolul nu a lipsit nici la acest meci. 

În căutarea primei victorii din Grupa D, handbalistele lui Liviu Andrieș au încercat să țină piept unui adversar mult mai experimentat dar acest lucru s-a dovedit o misiune mult prea dificilă pentru mai tânăra echipă din Târgu Jiu. 

Programul infernal din acest început de an s-a dovedit solicitant pentru o echipă mică cum e cea a CSM Târgu Jiu. Oricum provocarea acestei calificări s-a dovedit a fi o mare performanță pentru echipa din Târgu Jiu, performanță cu care nu se pot lăuda multe echipe din Liga Florilor. 

Galerie foto


Vizualizări: 974

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: