Cine va juca fundaș stânga la Universitatea Craiova!

Antrenorul Ivaylo Petev are bătăi de cap în defensivă pentru confruntarea cu Sepsi. Conform fanatik.ro, Denis Benga are șanse mari să fie titularizat în locul suspendatului Nicușor Bancu.

Cartonașul galben din derby-ul Universitatea Craiova – FCSB l-a scos din calculele lui Ivaylo Petev pe Nicușor Bancu pentru această etapă. Denis Benga are șanse mari să fie în primul „11” cu Sepsi OSK, în absența celor doi fundași stânga de meserie din lotul „alb-albaștrilor”.

„Alegerea lui Ivaylo Petev îi poate surprinde pe covăsneni, ținând cont că principala soluție nu are minute în actualul sezon și a revenit în această iarnă după o operația la ligamente din primăvara anului 2023. Din informațiile site-ului nostru, Basilio Ndong nu a revenit la antrenamentele Universității Craiova și a acuzat o accidentare după parcursul excepțional din Cupa Africii. Astfel, cele mai mari șanse să fie titularizat cu Sepsi OSK le are Denis Benga”, scrie sursa citată.

Fundașul stânga poate acoperi și regula U21 la Universitatea Craiova, iar Ivaylo Petev ar putea apela la serviciile seniorilor în avanposturi. Acesta a făcut parte din lotul „alb-albaștrilor” în cantonamentul din Antalya și poate fi o soluție bună pentru tehnicianul bulgar.

Denis Benga a evoluat pentru ultima dată în tricoul Universității Craiova în derby-ul cu FC U Craiova 1948, atunci când Mirel Rădoi era pe banca tehnică. Acesta s-a aflat în lotul lui Ivaylo Petev și la ultimele două partide din SuperLiga, însă nu a bifat niciun minut.

Vizualizări: 5,053

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: